Behandlingar

Natural Facelift Massage  (50 min) 600 KR

En mjuk och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och fördröjer åldrandeprocessen. Genom att trycka på olika akupunktur- och zonterapipunkter rensas slaggprodukter ut, cirkulationen ökar och huden blir rosig, mer elastisk och följsam. Behandlingen ramas in av en skön nack- och skuldermassage.

Ansiktszonterapi (75 min) 900 KR

En längre ansiktsmassage där jag arbetar djupare på ansiktets zonterapipunkter. Precis som fötterna, händerna och öronen har ansiktet punkter som korresponderar med olika organ och organsystem och stimuleras med lätta tryck. Behandlingen avslutas med en grundande chakrabalansering.

Hand- och fotmassage (25 eller 50 min) 300 KR eller 600 KR

En ljuvligt avkopplande fot- och handmassage, perfekt efter en shoppingrunda eller långpromenad.  Den här välgörande behandlingen kan utökas med huvudmassage som avslutas med nackrelease – tryck på akupressurpunkter som hjälper stressade nackmuskler att släppa greppet och slappna av.

Tuina (50 min) 600 KR

Är du stressad eller känns din kropp stel och trött? Kinesisk massage aktiverar kroppens meridiansystem och har en lugnande och stärkande effekt på kroppen och hela energisystemet. Den rytmiska massagetekniken med omväxlande hårda och mjuka grepp tillsammans med akupressuren som går ut på att stimulera särskilda punkter återställer balansen i kropp och själ. En djupt avslappnande behandling.

[recaptcha]